Welkom bij onze prachtige vestiging in Amsterdam West!

Kinderdagverblijf of Buitenschoolse opvang op de Marcantilaan (KDV en BSO) moet iedere dag weer te gek zijn. Dat vinden wij tenminste. Daarom onderscheidt deze locatie zich met groene, natuurlijke kleuren. Er zijn speelse raamschilderingen en een lambrisering van vinylbehang in de vorm van een bos, wolkendek en zee. De speelhuisjes zijn leuk ingericht met een periscoop, spiekraampjes om door naar buiten te gluren en een glijbaantje naast de trap. De speelplekken zijn ruim waardoor de kinderen lekker kunnen rennen, spelen en op ontdekkingstocht kunnen gaan. Maar ook is er gedacht aan relaxruimtes waar de kinderen kunnen luieren of zich kunnen terugtrekken. Marcantilaan heeft hiernaast ook een grote buitenruimte met zonnig terras op het zuiden. ’s Zomers kunnen de kinderen zich hier met water vermaken, rondrennen, fietsen en met matten en ballen spelen.

Voor de BSO halen wij kinderen op van de volgende scholen:
Admiraal de Ruyterschool
De Waterkant
Rijk Kramer
De Meidoorn
De Sintjan school

Kidtopia Extra

 1. Natuurmediatheek
  De natuurmediatheek is een brede database vol leuke en leerzame activiteiten en lesprogramma’s over natuur, milieu en duurzaamheid. Meer info vind je op http://www.anmec.nl/over-ons/natuurmediatheek.
 2. DoenKids
  Dit is speciaal voor de BSO. DoenKids is een activiteitendatabase vol originele ideeën waarbij kinderen actief bezig kunnen zijn. En dat is echt niet alleen maar geknutsel, ook heel veel sport, spel, proefjes, natuur en drama. Meer info vind je op www.doenkids.nl.
 3. Vakantieplanning
  Tijdens de vakanties hebben we speciale vakantieprogramma’s. Naast leuke binnenactiviteiten maken wij uitstapjes naar de bioscoop, het park, Artis en nog veel meer!
 4. BoekStart
  Dit is een (voor)leesbevorderingsproject van de bibliotheek Amsterdam speciaal voor baby’s. Bij Kidtopia vinden wij voorlezen erg belangrijk. Daarom beginnen wij al bij de babygroepen met voorlezen. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten voor kinderen en ouders georganiseerd die in het teken staan van voorlezen. Ga voor meer info naar www.boekstart.nl.
 5. KinderKookCafé
  Dit geldt voor de BSO. Hierbij organiseren de kinderen een diner voor ouders. Ze koken en serveren de maaltijden zelf. Dit vindt geregeld plaats in de schoolvakanties.
 6. Basisbos
  Dit is voor de BSO. Wij hebben een kast gevuld met verschillende dozen met attributen die te maken hebben met natuur en wetenschap. De kinderen gaan hier spelenderwijs mee aan de slag.

Fotogalerij Kidtopia Marcantilaan

Contact

Kidtopia Marcantilaan adres

Kidtopia kinderopvang
Marcantilaan 496 & 499
1051MJ Amsterdam

Tel. (locatie): 020-681 67 88
Tel. (kantoor): 020-486 87 32
E-mail: info@kidtopia.nl

Menu