Welkom bij onze prachtige vestiging in Amsterdam Oud-West!

De vestiging van ons kinderdagverblijf op de Bilderdijkstraat kenmerkt zich door zijn mooie natuurtuin waar kinderen lekker kunnen ravotten, klimmen, zich verstoppen, hutten kunnen bouwen en een moestuin kunnen onderhouden. Met dit laatste laten we de kinderen zien hoe de natuur werkt.

Kidtopia aan de Bilderdijkstraat is kleinschalig en sfeervol. Zo hebben we hier twee groepen. Een met kinderen van 0 tot 2 jaar en een van 2 tot 4 jaar. De groepen worden gescheiden door een tussenwand. Deze heeft spiegels en doorkijkjes waardoor kinderen naar de andere groep kunnen kijken. De kinderen kunnen zelf het speelgoed waarmee ze willen spelen pakken. Er is gekozen voor een licht en rustig kleurgebruik. De nadruk ligt hier op een huiselijke sfeer waarbij je kind zich snel op zijn gemak voelt en geprikkeld wordt om op ontwikkelingstocht te gaan.

Kidtopia Extra

 1. Muziekles
  Eén keer in de week komt zangeres Tanakil langs om voor de baby’s en samen met de peuters muziek te maken. Ze speelt allerlei muziekinstrumenten en past zich aan aan het ontwikkelingsniveau van de kinderen.
 2. Dansles
  Een keer in de week komt er een dansdocent langs bij de groepen. Dans en beweging voor kinderen: Met beelden, verhalen, ritme en muziek maken kinderen kennis met creatieve dans. De kinderen worden zo aangespoord om:

  • het lichaam en zo hun eigen lichaamsbeweging te ontdekken
  • te experimenteren met ruimte, ritme, muziek en kracht
  • een eigen bewegingstaal te ontwikkelen
  • de fantasie en zintuigen te gebruiken.

Fotogalerij Kidtopia Bilderdijkstraat

Contact

Kidtopia kinderopvang Bilderdijk adres

Kidtopia kinderopvang
Bilderdijkstraat 84-86
1053KW Amsterdam

Tel. (locatie): 020-362 74 43
Tel. (kantoor): 020-486 87 32
E-mail: info@kidtopia.nl

Menu