Tarieven Kinderopvang Amsterdam Zuid 2024

Tarieven Kidtopia per 01-01-2024
Locatie: Van Baerlestraat 156 Amsterdam

Op deze pagina vind je de scherpe prijzen voor kinderopvang bij Kidtopia locatie Van Baerlestraat. Wij houden ervan om extra waardevol te zijn, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. De tarieven voor kinderopvang zijn bij Kidtopia daarom inclusief:

  • Dagelijks warme maaltijden: We vinden het bij Kidtopia belangrijk dat je kind gezond en verantwoord eet. Net als thuis.
  • Luiers (Pampers en hypoallergene Pampers)
  • Vers fruit, drinken en standaard flesvoeding (Hero en Nutrilon)
  • En overige verbruiksartikelen

Het Tarief voor 2024 is vastgesteld op € 11,61  per uur voor onze locatie van Baerle.

Belastingdienst geld terugkrijgen

De meeste ouders krijgen een deel van de maandelijkse kosten terug via De Belastingdienst. Het is verstandig om te kijken of jij ook aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag. Op de site van de Belastingdienst kun je een proefberekening maken van hoeveel recht op toeslag jij ongeveer hebt. Voor het aanvragen van Kinderopvangtoeslag moet je eerst inloggen op Mijn toeslagen, doe dit alleen wel op tijd (binnen 3 maanden na de maand waarin je kind voor het eerst naar de opvang gaat), anders kun je een deel van de toeslag waar je recht op hebt mislopen.

Facturatie

Je ontvangt een factuur in de maand voorafgaand aan de opvangmaand. Op de factuur staan ook bedragen voor extra opvang of extra kosten.

Automatisch incasso

Je kunt de factuur maandelijks betalen via een automatisch incasso. In dit geval wordt het verschuldigde bedrag geïncasseerd rond de 25ste van de betreffende opvangmaand.

Extra informatie:

  • Bij Kidtopia betaalt u niet meer voor Incidentele opvang. Extra opvang is tegen hetzelfde uurtarief als bij uw vaste contract!
  • Kidtopia is 11 uur per dag open, tussen 07:30 – 18:30 uur.
  • Behalve feestdagen en 1 studiedag, zijn wij het hele jaar open. Dit is bij de prijs inbegrepen.
Menu