Tarieven Kinderopvang Amsterdam 2023

Op deze pagina vind je de scherpe prijzen voor kinderopvang bij Kidtopia. Wij houden ervan om extra waardevol te zijn, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. De tarieven voor kinderopvang zijn bij Kidtopia daarom inclusief:

  • Dagelijks warme maaltijden: We vinden het bij Kidtopia belangrijk dat je kind gezond en verantwoord eet. Net als thuis.
  • Luiers (Pampers en hypoallergene Pampers)
  • Vers fruit, drinken en standaard flesvoeding (Hero en Nutrilon)
  • En overige verbruiksartikelen

Voor onze tarieven, kun je ook meteen omlaag scrollen.

Belastingdienst geld terugkrijgen

De meeste ouders krijgen een deel van de maandelijkse kosten terug via De Belastingdienst. Het is verstandig om te kijken of jij ook aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag. Op de site van de Belastingdienst kun je een proefberekening maken van hoeveel recht op toeslag jij ongeveer hebt. Voor het aanvragen van Kinderopvangtoeslag moet je eerst inloggen op Mijn toeslagen, doe dit alleen wel op tijd (binnen 3 maanden na de maand waarin je kind voor het eerst naar de opvang gaat), anders kun je een deel van de toeslag waar je recht op hebt mislopen.

Facturatie

Je ontvangt een factuur in de maand voorafgaand aan de opvangmaand. Op de factuur staan ook bedragen voor extra opvang of extra kosten.

Automatisch incasso

Je kunt de factuur maandelijks betalen via een automatisch incasso. In dit geval wordt het verschuldigde bedrag geïncasseerd tussen de 20ste en 25ste van de betreffende opvangmaand.

Tarievenoverzicht

Wij hanteren verschillende tarieven afhankelijk van de locatie. Kies hieronder de locatie waar je voorkeur naar uitgaat:
Marcantilaan en Bilderdijkstraat
Van Baerlestraat

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van redenen, de online/digitaal afgesloten overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van de sluiting van de overeenkomst.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige schriftelijke verklaring (bij voorkeur via e-mail), vóór het verstrijken van de herroepingstermijn, op de hoogte stellen van jouw beslissing om de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping.

Het ingevulde en ondertekende herroepingsformulier (of een andere duidelijk geformuleerde verklaring) kan via e-mail worden gestuurd naar planning@kidtopia.nl

Verzending per post kan eventueel worden gedaan naar:

Kidtopia
Afdeling Contractadministratie
Leeghwaterplein 45
2521 DB  Den Haag

Zodra wij jouw bericht over de herroeping van de afgesloten overeenkomst hebben ontvangen, sturen wij een ontvangstbevestiging toe per mail.

Voor de dienstverlening die reeds is geboden gedurende de herroepingstermijn, is betaling verschuldigd. Nadat jij ons hebt geïnformeerd over het herroepen van de overeenkomst, zullen wij een eindafrekening maken op basis van de geleverde en afgenomen dienstverlening.

 

 

Menu