Tarieven Kinderopvang Amsterdam 2023

Op deze pagina vind je de scherpe prijzen voor kinderopvang bij Kidtopia. Wij houden ervan om extra waardevol te zijn, zonder hiervoor extra kosten in rekening te brengen. De tarieven voor kinderopvang zijn bij Kidtopia daarom inclusief:

  • Dagelijks warme maaltijden: We vinden het bij Kidtopia belangrijk dat je kind gezond en verantwoord eet. Net als thuis.
  • Luiers (Pampers en hypoallergene Pampers)
  • Vers fruit, drinken en standaard flesvoeding (Hero en Nutrilon)
  • En overige verbruiksartikelen

Voor onze tarieven, kun je ook meteen omlaag scrollen.

Belastingdienst geld terugkrijgen

De meeste ouders krijgen een deel van de maandelijkse kosten terug via De Belastingdienst. Het is verstandig om te kijken of jij ook aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag. Op de site van de Belastingdienst kun je een proefberekening maken van hoeveel recht op toeslag jij ongeveer hebt. Voor het aanvragen van Kinderopvangtoeslag moet je eerst inloggen op Mijn toeslagen, doe dit alleen wel op tijd (binnen 3 maanden na de maand waarin je kind voor het eerst naar de opvang gaat), anders kun je een deel van de toeslag waar je recht op hebt mislopen.

Facturatie

Je ontvangt een factuur in de maand voorafgaand aan de opvangmaand. Op de factuur staan ook bedragen voor extra opvang of extra kosten.

Automatisch incasso

Je kunt de factuur maandelijks betalen via een automatisch incasso. In dit geval wordt het verschuldigde bedrag geïncasseerd tussen de 20ste en 25ste van de betreffende opvangmaand.

Tarievenoverzicht

Wij hanteren verschillende tarieven afhankelijk van de locatie. Kies hieronder de locatie waar je voorkeur naar uitgaat:
Marcantilaan en Bilderdijkstraat
Van Baerlestraat

Menu